N
Gratis parkeren op het ruime parkeerterrein
N
Groepen tot 100 personen zijn van harte welkom!
N
Unieke locatie middenin het groen
N
Wij zijn dagelijks geopend

Van zakelijk evenement tot familiefeest

Verzorgt u een zakelijk evenement waarbij u professioneel en kwalitatief wilt lunchen of dineren? Zoekt u een bijzondere locatie voor een productpresentatie? Brasserie de Houtrak verzorgt uw evenement met zorg en aandacht van A tot Z. 

Ook voor feesten, recepties of barbecues bent u bij Brasserie de Houtrak aan het juiste adres. Wij maken graag een offerte op maat voor u.  Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken: 023  5132932 of laat hier uw gegevens achter.

ZAKELIJK

Zakelijke bijeenkomsten

Een bedrijfspresentatie, productlancering, jaarvergadering of andere zakelijke bijeenkomst, Brasserie de Houtrak brengt u op verfrissende ideeën. Wij hebben ruimtes beschikbaar van 10 tot 100 personen die u per dagdeel kunt huren. Met actuele vergaderfaciliteiten en moderne media kunt u uw bijeenkomst tip-top presenteren. Bij Brasserie de Houtrak kunnen uw gasten gratis gebruik maken van WIFI.

Terwijl u vergadert zorgen wij op een bijzondere wijze voor de inwendige mens. Tijdens de koffiepauze of rond lunchtijd kunt u natuurlijk gebruik maken van ons zonnige terras.

Golfarrangementen

GC Houtrak biedt arrangementen op maat in samenwerking met Golf Academy Houtrak en Brasserie de Houtrak. De arrangementen bieden u de mogelijkheid om een 9/18 holes ronde of golfclinic te combineren met bijvoorbeeld een lunch of diner.

Golfclinics

Golf Academy Houtrak biedt in samenwerking met Brasserie de Houtrak een geheel verzorgde golfclinic aan, begeleid door gekwalificeerde PGA professionals met aandacht voor chippen, putten, pitchen en full swing. Een sportief evenement voor beginners en gevorderden in groepen van 10-12 personen. Combineer uw clinic met een lunch, borrel of diner bij Brasserie de Houtrak. Vraag vrijblijvend uw offerte aan via secretariaat@houtrak.nl of  bel 023 5132939.

Op woensdagavond is de driving range verlicht.

PARTIJEN

Catering Brasserie de Houtrak

Catering

Wilt u een saladebuffet of warme schotels serveren? Brasserie de Houtrak heeft diverse mogelijkheden voor verschillende buffetten. Er is een ruime keuze uit verschillende gerechten en keukens, desgewenst compleet met dessert. Het verzorgen van salades en sandwiches is ook mogelijk!

Barbecue

Op ons grote terras zijn er uitgebreide mogelijkheden voor een barbecue voor groepen tot 100 personen. Samengesteld uit verschillende gerechten is er voor elk wat wils. Graag maken wij voor u een offerte op maat.

Walking dinner

Heeft u een evenement voor ogen waarbij de gasten écht met elkaar in gesprek kunnen zijn? Dan is een ”walking dinner” de perfecte oplossing. Samen creeëren we een mooi menu waar nog lang over nagepraat zal worden!

Volg ons via Social Media:

Brasserie De Houtrak
Machineweg 1B
1165 NB  HALFWEG

023 51 32 932
info@brasseriedehoutrak.nl

Ontwerp en realisatie website door Blend15