Welkom bij Brasserie de Houtrak!

Gelegen aan de 18 holes golfbaan van Golfclub Houtrak vindt u onze Brasserie tussen glooiende groene velden. Met een magistraal uitzicht over de polders met in de verte de contouren van Haarlem en Amsterdam. 

Iedereen is welkom bij Brasserie de Houtrak voor een gezellige koffiestop tijdens de wandeling, fietstocht of een voortreffelijke lunch of diner.

 

Bovendien zijn onze faciliteiten zeer geschikt voor (grote) groepen en bedrijven. U kunt gebruik maken van de besloten zaal bestemd voor feesten, partijen, seminars en bijeenkomsten.

Wij verwelkomen u graag … 

Elke dag van de week vanaf 9:00 uur voor koffie, lunch en diner.

HUISGEMAAKT

MET VERSE PRODUCTEN

Ons puur en eerlijk rundvlees is afkomstig van de Weijdehoeve. W & A Fish uit Yerseke staat dagelijks garant voor verse aanvoer, terwijl de firma Liefting de superieure groenten en fruit selecteert. Knapperige, verse broodjes zijn afkomstig van Bakkerij Kees Zoon en mooie gerijpte kazen van Bourgondisch Lifestyle maken uw diner af. De uitgebreide wijnkaart biedt een ruime keuze uit kwaliteitswijnen van wijnleverancier Nico Blokker (‘t Schoorls Wijnhuis).

ONZE FILOSOFIE

Frank Balvers combineert zijn pure kookstijl met vakmanschap en zijn voorliefde voor uitdagende gerechten. Zijn kennis en perfectionisme draagt hij dagelijks over aan zijn keukenbrigade. Het team van Brasserie de Houtrak serveert mooie en eerlijke gerechten op basis van producten uit de regio.

CADEAUBON

Cadeaubon Brasserie de Houtrak

Wat geeft u aan iemand die alles al heeft? Een cadeaubon van Brasserie de Houtrak natuurlijk! U kunt een bon laten uitschrijven voor elk gewenst bedrag. Kom bij ons langs of bel 023 5132932, dan leggen wij de cadeaubon voor u klaar.

Brasserie de Houtrak

Volg ons via Social Media:

Brasserie De Houtrak
Machineweg 1B
1165 NB  HALFWEG

023 51 32 932
info@brasseriedehoutrak.nl

Ontwerp en realisatie website door Blend15